SALAT BARGINI MORFOLOGIK, BIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI

Main Article Content

Ravshanbek Xoliqov Ikromjon o‘g‘li
Bahriddin Husanov Baxtiyorjon o‘g‘li

Abstract

Annotatsiya:  Ushbu maqolada bargli salat, o‘simligini kelib chiqishi tarixi, istimol qilinishi, biologik, dorivor xususiyalari xaqida ma’lumotlar berilgan.

Article Details

How to Cite
Ravshanbek Xoliqov Ikromjon o‘g‘li, & Bahriddin Husanov Baxtiyorjon o‘g‘li. (2023). SALAT BARGINI MORFOLOGIK, BIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI. PEDAGOGS Jurnali, 41(1), 59–61. Retrieved from http://pedagoglar.uz/index.php/ped/article/view/6461
Section
Articles

References

Zuev. V, O.Qodirxo‘jauv, M.Adilov, U.Akramov

(2010) Toshkent “iqtisod-moliya” Sabzavotchilik va polizchilik.

T.E.Ostonaqulov (1997) Toshkent Sabzavot ekinlar biologiyasi va o‘stirish texnalogiyasi.

N.I. Vavilova (1969) Leningrad Metodicheskie ukazaniya po izucheniyu kolleksii kapustы i listovыx zelennыx kultur,

Internet malumotlar (www.glav-dacha.ru),

Internet malumotlar (https://ferma.mutaxassis).

Internet malumotlar (https://ferma.yekspert)