ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLARNI TAHLIL QILISH
Main Article Content
Abstract
Mamlakatimizda salqin ichimliklar ishlab chiqarish oziq-ovqat sanoatida talabga
ega. Alkogolsiz ichimliklar tarkibiga fermentlangan kvas, meva va rezavorlar,
limonadlar, gazlangan ichimliklar, kiradi.Oddiy alkogolsiz ichimliklar tarkibidagi
shakar miqdori yuqori bo’lganligi sababli ularni shakarli ichimliklar deb aytish
mumkin. So'nggi paytlarda ishlab chiqaruvchilar tomonidan tobora ko'proq donli xom
ashyolardan foydalanilmoqda. Sanoat don xomashyosidan keng turdagi kvas va
ichimliklar ishlab chiqaradi.
Article Details
How to Cite
Egamberganova Asalxon Ergash qizi, Baxtiyorova Xusnigul Madiyor qizi, & Xolmurodov Bahodir Bahrom o’g’li. (2022). ALKOGOLSIZ ICHIMLIKLARNI TAHLIL QILISH . PEDAGOGS Jurnali, 23(3), 69–73. Retrieved from https://pedagoglar.uz/index.php/ped/article/view/2345
Section
Articles