SUG`ORILADIGAN MAYDONLAR SHAROITIDA YASMIQ NAV VA TIZMALARINING 1000 DONA DON VAZNIGA HAVO HARORATINING TA’SIRI
Main Article Content
Abstract
Annotatsiya: Ushbu maqolada sug`oriladigan maydonlar sharotida kolleksiya ko`chatzorida o‘rganilgan yasmiq (Lens culinaris) ning 10 ta nav va tizmalarining 1000 dona don vazni andoza nav bilan taqqoslangan holda o‘rganilganlik haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.
Article Details
References
Foydalanilgan adabiyotlar:
Karadavut, U., Palta, Ç. (2010) Chemical Performance of Multi-Environment Trials in Lens (Lens Culinaris M.). Journal of The Science of Food and Agriculture. 90, 117-120.
Sepetoglu, H. (1992) Legumes. Ege University Faculty of Agriculture Publications. 24, 262p.
Амиров Л. А., Гусейнов С. И., Гасанова Г. М., Мирзоев Р. С. “КАЧЕСТВО ЗЕРНА ПРОДОВОЛЬСТВEННЫХ БОБОВЫХ КУЛЬТУР НУТА И ЧЕЧЕВИЦЫ В УСЛОВИЯХ АЗЕРБАЙДЖАНА” ВЕСТНИК НАУКИ И ОБРАЗОВАНИЯ № 2(26) 2017
Зернобобовые культуры – важный фактор устойчивого экологически ориентированного сельского хозяйства / В.И. Зотиков, Т.С. Наумкина, Н.В. Грядунова, В.С. Сидоренко, В.В. Наумкин // Зернобобовые и крупяные культуры. 2016. № 1(17). С. 6-13.
I.P. OSHERGINA, E.A. TEN, “ANALYSIS OF THE RELATION BETWEEN PRODUCTIVITY, VEGETATION PERIOD AND ABIOTIC CONDITIONS IN A SEED PLOT FOR LENTIL VARIETY TRIAL”. Селекция и семеноводство. № 4 (98) 2021.
Г.Н. СУВОРОВА, А.В. ИКОННИКОВ, И.И. ЯНЬКОВ*, Н.О. КОСТИКОВА, С.В. БОБКОВ, А.И. КОТЛЯР., “ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДИКОРАСТУЩЕГО ВИДА LENS ORIENTALIS В СЕЛЕКЦИИ ЧЕЧЕВИЦЫ ” Научно – производственный журнал «Зернобобовые и крупяные культуры» №3(19), 2016 г.